Deel of Like dit op

Dit keer duurde het blijkbaar even voor de media er “lucht van kregen”, maar de soap gaat weer van start ….

Wij kunnen niet bevestigen of ontkennen maar het blijft wel weer een bizarre wending in deze soap die al weer een tijd duurt en leek voorbij te zijn..

Ik had mijzelf de dag na het gebeurde en de uitzending van Jinek al gemeld bij de politie dus het was zeer apart allemaal wat er die 3 weken daarna op touw werd gezet. Wat mij als Eendevanger zijnde wel verbaast is dat er nu over 3 partijen gesproken word in het artikel, want toen ik door 14 man justitie opgehaald werd om gehoord te worden lag het bewijs al op tafel dat er minimaal 12 keer eerder al door andere mensen het filmpje online was gezet op Twitter… Echt 14 man om iemand te verhoren hoe verzin je het alsof ik een moord had begaan maar voor mevrouw Paay doen we alles aangezien die over ons klaagde in de media en we willen er natuurlijk wel goed op staan !! We zijn zeer benieuwd welke kant dit nu weer op gaat en met een ongeldig paspoort en de status als dakloze vraag ik mezelf af wat ze in vredesnaam nog van mij af kunnen of willen nemen of wat er nog meer kan gaan gebeuren ?! Feit blijft dat wel dat hier heel veel aandacht, tijd en geld aan besteed word maar dat er geen energie in gestoken kan worden om mensen zoals mij uit deze situatie te krijgen, want ik ben echt niet de enige … Nederland je verbaast me steeds meer ……..

 

Onderstaan is uit het AD van vanmorgen met bijgevoegd de link naar het artikel:

Het Openbaar Ministerie Noord-Holland heeft ‘strafvoorstellen’ aangeboden aan drie verdachten die het beruchte plasseksfilmpje van Patricia Paay verspreidden. Twitteraar Eendevanger en GeenStijl zijn twee van de drie verdachten. Als zij niet akkoord gaan met het voorstel, worden ze gedagvaard en zullen ze voor de rechter moeten verschijnen.

https://www.ad.nl/binnenland/verspreiders-plasseksfilmpje-paay-krijgen-strafvoorstel~a2e520e8/?fbclid=IwAR2gqW_MGabB3V8y2PLpa58dPAZTlbizvNdx03Vgdq43S8LDwBniqiAmFQA